ייעוץ וליווי עסקי למסעדות

מסעדה מצליחה היא קודם כל עסק מצליח!

במשפט הפשוט הזה מסתתרת תובנה מרכזית – כדי שמסעדה תהיה מסעדה מצליחה, היא חייבת להיות עסק מצליח. ניהול איכותי, תפעול יעיל, רכש מדויק, ניהול עובדים, כספים, שיווק וכו'. רק על גבי פלטפורמה עסקית יציבה ורווחית ניתן להניח אוכל ברמה גבוהה וחוויית אירוח מהנה.

בביזנס אינסייטס אנו מביאים את הניסיון העסקי הרחב והמגוון שלנו לשירותכם ומספקים ליווי עסקי למסעדות, מתוך אהבה והיכרות מעמיקה עם עולם המזון והאירוח וכן מומחיות ומקצועיות בעולם העסקי, האסטרטגי והתפעולי.

כמסעדנים ומסעדניות אתם עומדים בפני אתגרים רבים, ביניהם:

  1. מבנה עסקי ומודל עסקי – שניהם עשויים להשתנות ממסעדה למסעדה ותלויים בגורמים שונים, ממיקום ועד סוג המזון וסוג קהל היעד.
  2. תפעול וניהול עובדים – האוכל חשוב, אך מסעדה שאינה מנוהלת באופן מקצועי לא תחזיק מעמד ותיגרר להפסדים רבים.
  3. תחרות גדולה – מסעדות מתמודדות עם תחרות רבה, הן ברמת המוצר והמחיר והן בכל אחד ממרכיבי העסק האחרים – קהל היעד, המיקום, היכולת התפעולית ועוד.
  4. מגמות השוק – השוק הבינ"ל משתנה ובעקבותיו מגיעות מגמות וטרנדים שונים, חלקם חולפים וחלקם משנים את פני השוק. היכולת להתגמש ולהתאים לשוק המשתנה היא יכולת חשובה
  5. חוויית הבילוי – רמת חויית הבילוי עלתה מאד ומאלצת מסעדנים להגדיל את רמת ההשקעה במסעדה, הן בעיצוב והסטיילינג והן באלמנטים נוספים התורמים לחוויה הכוללת.

בביזנס אינסייטס נלווה אתכם/ן באופן צמוד, אישי ומקצועי, בבניית מסעדה מצליחה שהיא גם חוייה ללקוחות ולעובדים וגם עסק רווחי ומקצועי.

בין היתר נטפל ב:

  • הפיכת הרעיון לקונספט יחודי בעל יתכנות עסקית
  • בניית תוכנית עסקית מדויקת
  • גיוס עובדים מתאימים ובניית שיטות תגמול ושימור עובדים
  • תכנון פיננסי וליווי מימוני מול הבנקים
  • ניתוח עסקי ודו"חות כספיים
  • בניית אסטרטגיה שיווקית יחודית
  • התאמת מחשוב לעסק
  • הגעה ליעילות ופרודוקטיביות ועוד.

במסגרת הייעוץ העסקי למסעדות שאנו מספקים, נגייס עבורכם את הניסיון הרב שצברנו, המאפשר לכם ולכן לחסוך חלק ניכר מ'מחיר הלימוד' ויחד נבנה עסק מקצועי, מנוהל היטב ורווחי.

צרו קשר ונצא לדרך.

מעוניינים לשמוע עוד? השאירו פרטים

המדור המקצועי

חברת ייעוץ עסקי שמתאימה לך באמת

חברת ייעוץ עסקי

זמן קריאה: 4 דקות האם ברורה לך נחיצותו של יועץ עסקי אסטרטגי לעסק? האם ייעוץ עסקי יתרום לצמיחת העסק או רק יגדיל את ההוצאות? מדוע רוב החברות מעסיקות יועצים? מדוע עסקים מגייסים חברות ייעוץ עסקי? עוד לפני שעולם מיקור

קראו עוד »

ייעוץ עסקי למסעדות ושירותי הסעדה

פתיחת מסעדה יכולה להיות חלום שלא תמיד קל להגשים, אך באמצעות ליווי עסקי מקצועי למסעדות ניתן להפוך את החלום למציאות.

מציאת מיקום אסטרטגי, איתור ספקים, בניית תקציב, העסקת צוות שיתפעל את המסעדה ומגוון פעולות נוספות, הם רק חלק ממה שיועץ עסקי יכול לתרום לתהליך פתיחת מסעדה.

תחומי אחריות

יועץ עסקי למסעדות הוא איש מקצוע בעל ניסיון וידע בתחום האירוח אשר יכול לספק הכוונה למסעדה שלכם, ייעוץ ותובנות בנוגע לאופן שבו יש לנהל את המסעדה.

היועץ העסקי יהיה בעל שנים של ניסיון בתחום התעשייה, בעל הבנה של המרכיבים שהופכים מסעדה למצליחה, יכולת לאבחן נקודות תורפה ולהציע מגוון פתרונות.

ליווי עסקי למסעדות מותאם באופן אישי עבור כל מסעדה בהתאם לאופי שלה, אך המטרה העיקרית היא לסייע למסעדה להתנהל בצורה חלקה.

היועץ צריך להבין היטב באופן מקיף את החלקים השונים של המסעדה ובאופן שבו הם מתנהלים ולהמליץ על שיטות עבודה שיאפשרו לה להתנהל בצורה יעילה ומוצלחת. הידע של היועץ צריך לבוא לידי ביטוי בפן התפעולי, עבודה על התפריט, שיווק המסעדה, עיצוב ותכנון פיננסי.

עבור מי זה מיועד?

ליווי עסקי למסעדות רלוונטי עבור בעלי מסעדות פעילות המבקשים לייעל או להרחיב את הפעילות הקיימת, אך הייעוץ וליווי עסקי מיועד גם עבור מי שמבקשים לפתוח מסעדה ולא עסקו בכך בעבר וזקוקים להדרכה בשלבים השונים ובתהליכים הנדרשים על מנת לוודא שהפתיחה תתבצע באופן חלק עד כמה שניתן.

התהליכים כוללים בניית מותג למסעדה, בחירה בטכנולוגיה המתאימה, פיתוח ושיווק הקונספט של המסעדה ואף העסקת כוח אדם מתאים ומיומן.

תהליך הליווי עבור מסעדות שכבר פועלות יהיה מעט שונה ויתמקד בנקודות תורפה שיש לייעל ובפתרון בעיות שפוגעות בעסק כמו תחלופה גבוהה של עובדים או עלויות גבוהות של חומרי גלם.

סוגים שונים של ליווי עסקי למסעדות

הליווי העסקי למסעדות יכול להתבצע במספר מישורים תוך התמקדות בחלקים שונים של התנהלות המסעדה. יועץ עסקי למסעדה יתמקד בהגעה להתנהלות חלקה של העסק ויפעל לטובת שיפור כוח האדם הקיים, תפעול מקצועי של המסעדה, כולל מערכת הכספים וכל החלק האדמיניסטרטיבי של המסעדה.

הייעוץ העסקי למסעדות יכול גם להתמקד בצד השיווקי ויכלול ניהול תקציב השיווק, מאמצים להגדלת המכירות והבאת קהל לקוחות גדול יותר לבקר במסעדה.

הליווי העסקי למסעדות מתמקד לעיתים באופן ספציפי במשקאות ובמזון שנצרכים במסעדה – ייעוץ בנושא יתמקד בהטמעת שינויים שישפרו את התפריט, התנהלות הבר (שתכלול למשל הכשרה של ברמנים) והתנהלות מול ספקים על מנת להביא סחורה איכותית אל המסעדה תוך הקפדה שלא לחרוג מהתקציב.

ייעוץ שמתמקד במזון שנצרך במסעדה יכלול פיתוח תפריט, תכנון מלאים של חומרי גלם, נהלי בטיחות ובדיקה של המזון וניהול שרשרת האספקה. היתרון של הליווי העסקי במידה והיועץ יהיה בעל רקע בקולינריה, הוא מעבר ליכולת ניהול, וכולל גם ידע בתמחור התפריט באופן שלא יפגע באיכות המזון, אך יבטיח הכנסות גבוהות למסעדה.

בנוסף, מוזמנים להתרשם ממגוון השירותים שלנו:

ייעוץ עסקי מותאם לעסק שלכם »

רגע, לפני שאתם עוזבים...

ביזנס אינסייטס הובילה מאות חברות ויזמים לפריצת דרך עסקית.
תאמו עכשיו שיחת אסטרטגיה לבכירים – ללא עלות
וקבלו במתנה את המדריך שלנו: " 16 הבדיקות הניהוליות שיזניקו את העסק שלכם קדימה"

השאירו פרטים:

דילוג לתוכן